top of page
Scale_edited_edited.jpg
SPSS Analysis: Welcome

Zijn de vraag naar uw onderzoek en capaciteit om hieraan te voldoen niet op het juiste moment in balans?

IS VOLDOENDE CAPACITEIT VOOR ANALYSE IN SPSS WELEENS EEN BEPERKENDE FACTOR VOOR UW GROEI OF OMZET?

Hopelijk ervaart uw organisatie een gezonde en/of toenemende vraag naar uw dienstverlening als marktonderzoeksbureau. Als dat zo is, dan is dat natuurlijk heel mooi, want welke commerciële onderneming wilt dat niet? Echter, daar kunt u natuurlijk alleen van profiteren voor zover u ook de capaciteit heeft om aan deze vraag ook te voldoen!   


Komt het bij u wel eens voor dat u extra mankracht kunt gebruiken om uw onderzoeksresultaten te analyseren, maar niet of niet meteen iemand extra in dienst wilt nemen? In dat geval bied ik graag mijn diensten aan als data-analist en wil ik u graag helpen met analyses in SPSS!


Er zijn drie redenen waarom ik u eenvoudig en goed kan helpen met het flexibel maken van uw capaciteit: 

  • Ik ben een ervaren marktonderzoeker en zeer bedreven in het gebruik van SPSS, zowel op het gebied van beschrijvende als toetsende statistiek, en variërend van rechte tellingen tot multivariate analyse. 

  • Als freelance marktonderzoeker beschik ik zelf over de SPSS software en ben ik goed in staat om mijn werk op afstand vanuit mijn thuiskantoor (in Den Haag) te doen. Daarvoor heb ik dus niets van uw kant nodig en ben ik direct inzetbaar.

  • Naast het analyseren van de gegevens en de rapportage van de resultaten, kan ik u desgewenst ook helpen met de presentatie van het onderzoek in het Nederlands of Engels. Vanzelfsprekend help ik u desgewenst ook graag in het begintraject bij het bepalen van de onderzoeksvraag en vraagstellingen en de ontwikkeling van de vragenlijst. 


Mocht u vragen hebben of gewoon kennis willen maken, laten we dan een afspraak maken voor een virtueel kopje koffie. 

SPSS Analysis: About Me
bottom of page